Vergulde Regenboog 2023

Geplaatst op: 04-01-2023

De vergulde regenboog is een speciale onderscheiding die ieder jaar wordt toegekend aan één of meerdere personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor het Soerendonkse verenigingsleven en in het bijzonder voor het Roesdonkse Carnaval.

Ook dit jaar reiken we deze onderscheiding weer uit.

De eer is aan: Tonnie Huijbregts-Staals

Tonnie zet zich al vele jaren in voor de gemeenschap van Soerendonk.

Zo was ze op de basisschool een stille kracht die veel kleine werkjes deed die bleven liggen. Nu nog steeds verzorgt ze diverse hand- en spandiensten op basisschool St. Joan.

Voor het NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) was Tonnie de coördinator van de collecte in Soerendonk.

Bij de toneelclub heeft ze zelf niet vaak op de planken gestaan maar achter de schermen heeft ze lange tijd vele ‘rollen’ gespeeld. Het afroepen van de prijswinnende lotnummers tijdens de pauzes, daar zat iedereen op te wachten.

Het gemeenschapshuis Den Donck kan van Tonnie op aan wat betreft de financiën. Ze zorgt ervoor dat alles tot op de laatste cent kloppend is!

Bij het SMG zit ze al jaren in het bestuur als penningsmeester. Bij de optredens zorgt Tonnie dat alles erom heen goed verloopt en voorziet de muzikanten van de nodige drankjes.  

Zoals te lezen, deed en doet Tonnie van alles voor de Zurrikse gemeenschap zonder zelf op de voorgrond te willen staan.

Kortom een onderscheiding die Tonnie van harte is gegund. Proficiat!

Het is Carnaval! Alaaf!!

Nog even geduld, Carnaval begint weer over:

365
dagen
365
uren
365
minuten
365
seconden