Roesdonkers Carnaval 2022

Geplaatst op: 03-01-2022

Namens CV de Roesdonkers allereerst de beste wensen voor iedereen in 2022!

Vanuit de regio is er kort geleden een bericht gekomen over Carnaval 2022. Er zijn diverse opties bekeken en er is vooral vanuit mogelijkheden gedacht.
Het besluit dat alle optochten in Cranendonck niet doorgaan geldt dus helaas ook voor de optocht in Roesdonk. Wat hadden we weer graag de mooie creaties door ons Roesdonk zien trekken! Onder andere zijn de bouwhallen dicht en vanuit Roesdonk maken verschillende groepen hier gebruik van. Het bouwen van wagens wordt hierdoor voor vele groepen onmogelijk.

Het nieuwe Prinsenpaar stond er al helemaal klaar voor, maar de eerst geplande activiteit, het Prinsenbal, kan op zaterdag 8 januari niet plaatsvinden. Een datum waar velen van ons naar uitgekeken hadden, maar het is niet anders. Als Roesdonkers hebben we een deadline gesteld, namelijk het carnavalsweekend van 26-27-28 februari. Wanneer we dan géén Prinsenbal hebben kunnen organiseren, komt er bij ons géén nieuw Prinsenpaar en Jeugdprinsenpaar.
Een besluit wat daarop volgt is, wanneer er geen Prinsenpaar wordt gepresenteerd er dit seizoen geen Carnavalskrant komt. Richting sponsoren volgt er te zijner tijd bericht hierover.
Voor de overige activiteiten in Roesdonk geldt hetzelfde. Denk hierbij aan het Boerenbal, Miniboerenbal, etc. Wanneer het niet mogelijk blijkt om een Prinsenbal te organiseren zien wij ook geen opties om andere activiteiten te organiseren voor of tijdens de Carnaval.
Te zijner tijd, wanneer ook meer bekend is over de maatregelen, wordt er een beslissing genomen over het organiseren van de Carnavalsactiviteiten in Roesdonk.
Specifiek willen we noemen dat er dit jaar geen bonte avonden worden georganiseerd (ook niet als er wel een Prinsenbal is).

Opties om eventueel in de zomermaanden iets te organiseren houden we zeker open. Concrete informatie zal dan eventueel volgen via onze site en social media. Wanneer je hiervoor ideeën hebt, laat het ons zeker weten!

We wachten op het moment dat we weer met zijn allen ‘Roesdonk ALAAF’ kunnen roepen tijdens een activiteit!!

Het is Carnaval! Alaaf!!

Nog even geduld, Carnaval begint weer over:

365
dagen
365
uren
365
minuten
365
seconden