Mini-Boerenbal

Geplaatst op: 24-01-2023

Boer Samuel en Boerin Joos hebben de eer aan te kondigen dat zij, bij gelegenheid van de Mini-Boerenbruiloft op zondagmiddag 29 januari 2023 in de on-echt zullen worden verbonden door Pastoor Daan Kuipers. Mede namens Jeugdprins Flinn, Jeugdprinses Tara en Jeugdvorst Saar nodigen wij iedereen uit om van deze Mini-Boerenbruiloft een onvergetelijke dag te maken. Het gaat een grandioze leuke middag worden met een echte receptie. 

De optocht start om 14.30 uur vanaf Gemeenschapshuis Den Donck. Eerst halen we in de Loop bruidegom Samuel op en daarna gaat de stoet verder richting de Goorstraat waar bruid Joos vol spanning staat te wachten. Iedereen is van harte welkom om mee te lopen. 

De feestzaal in Den Donck is open vanaf 14.00 uur. Nadat de stoet is gearriveerd zal de huwelijksceremonie plaatsvinden. Aansluitend aan de plechtigheid zal er een receptie zijn. Daarna gaan we er met z’n allen een mooi boerenfeestje van maken tot 19.00 uur! 

De hapjesschalen worden geschonken door Slagerij Neeskens. Het bruidsboeket en de corsages worden geschonken door Bloemenmelodie (Karrie Mennen). Dank hiervoor!

Het belooft weer een gezellige middag te worden op zondag 29 januari. Zorg dat je erbij bent!

Het is Carnaval! Alaaf!!

Nog even geduld, Carnaval begint weer over:

365
dagen
365
uren
365
minuten
365
seconden