Hejje ’t al gehúurd….. Roesdonk viert Carnaval!!

Geplaatst op: 02-02-2022

Carnaval 2022 zal anders verlopen dan we in ons dorpje gewend zijn. Zomaar stilletjes voorbij laten gaan willen we dit jaar niet meer. Als Roesdonkers denken we graag in mogelijkheden. 

Van belang om onze social media, website en de weekbladen in de gaten houden voor de laatste relevante informatie wat betreft de verschillende activiteiten! Wat er mogelijk is zal per activiteit bekeken worden. 

Het wordt regelmatig gezegd maar wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! 

De lootjes zijn getrokken, pakken gepast, foto’s gemaakt dus er is niets wat ons nu nog tegen kan houden! De bekendmaking van het Jeugdprinsenpaar zal plaatsvinden op zondag 13 februari vanaf 13.30 uur. De bekendmaking is voor genodigden. 

Vanuit thuis kan iedereen het via een live stream volgen. De link hiervoor zal met jullie gedeeld gaan worden.

Ook voor het Miniboerenbal, op zondag 20 februari vanaf 14.00 uur zijn de voorbereidingen getroffen! Klompen gepoetst, koeien gemolken, zakdoeken geknoopt. Het zal een ouderwets gezellig boerenfeestje worden! Verdere informatie zal hier nog over gecommuniceerd worden. Toegang is voor genodigden en kinderen onder de 12 jaar. 

Voor de jeugd hebben we het voornemen om een drive thru Jeugdreceptie te organiseren op zondag 27 februari. Noteer deze datum alvast in de agenda. Verdere informatie volgt. 

We zijn nog niet klaar!! Nog meer NIEUWS NIEUWS NIEUWS vanuit Roesdonk!!

Er komt een nieuw Prinsenpaar in Roesdonk!!! Het Prinsenpaar staat te popelen om bekend gemaakt te worden. Dit alles zal plaatsvinden op zaterdag 19 februari in besloten gezelschap. 

Voor iedereen die dit moment mee wil maken is het te volgen via een live stream vanaf 18.00 uur! De link wordt nog gedeeld met jullie. Het wordt een speciale editie waar je zeker bij wil zijn! 

Tijdens het Prinsenbal zal tevens het Boerenbruidspaar gepresenteerd worden. Meer informatie en een datum voor het Boerenbal wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. 

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de Roesdonker! De Carnavalskrant van Soerendonk! Met trots en veel dank aan onze trouwe sponsoren zullen we deze na de bekendmaking van ons Jeugdprinsenpaar en Prinsenpaar aan jullie tonen!

Roesdonk Alaaf! We gaan er een onvergetelijke Carnaval 2022 van maken!

Het is Carnaval! Alaaf!!

Nog even geduld, Carnaval begint weer over:

365
dagen
365
uren
365
minuten
365
seconden