Glasvezel in Cranendonck

Geplaatst op: 03-02-2022

‘Krijgen we in alle kernen van Cranendonck binnenkort ook glasvezel?’ Als het aan DELTA Fiber Netwerk ligt in ieder geval wel. Je kan je tot 30 maart 2022 aanmelden. Indien minimaal 20% van de huishoudens zich aangemeld heeft, kan de aanleg deze zomer al plaatsvinden. Als het aan ons ligt komen er voldoende aanmeldingen voor glasvezel. Dit is namelijk een positieve ontwikkeling binnen onze gemeente en een toegevoegde waarde voor nu én de toekomst! 

Meld je aan via CV de Roesdonkers

Meld je je aan voor een glasvezelpakket van Caiway of DELTA via onze club? Dan is dat goed voor jou én voor de club. Jij verdient namelijk 25,- en onze club verdient zelfs 50,- per inschrijving! Met dat geld kunnen we weer veel goede en gezellige dingen organiseren voor ons mooie Roesdonk. Natuurlijk worden deze bedragen alléén uitgekeerd bij het behalen van het juiste aantal aanmeldingen. 

De voordelen van glasvezel in Cranendonck

  • Supersnel internet voor dezelfde prijs 
  • De snelheid krijgen die je wordt beloofd 
  • Gamen zonder haperen en een supersnelle ping 
  • Even snel uploaden als downloaden 

Online informatieavonden 9 februari en 15 februari 2022

Delta Fiber Netwerk vertelt graag meer over de glasvezelcampagne in onze dorpen, het aanbod en de aanleg van glasvezel in Cranendonck, tijdens 2 online informatieavonden op 9 en 15 februari 2022.

Tijdens de online informatieavond geven we ook antwoord op veelgestelde vragen en is er de mogelijk om live vragen te stellen via de chat.

Je kunt de avond eenvoudig volgen via je computer, tablet of telefoon. 

Aanmelden kan via:  https://www.deltafibernetwerk.nl/online-informatieavonden/cranendonck/

Het is Carnaval! Alaaf!!

Nog even geduld, Carnaval begint weer over:

365
dagen
365
uren
365
minuten
365
seconden