Een bont weekend voor de boeg!

Geplaatst op: 16-01-2023

Het is al weer 3 jaar geleden dat de laatste Bonte Avonden en de Kinder Bonte Middag plaatsvonden. Maar ze zijn terug, en hóe! Een prachtige nieuwe locatie met een nieuwe indeling, een vol programma met bekende en nieuwe artiesten, een nieuw presentatie duo, zang, dans, tonpraters en verrassingsacts. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om er een fantastisch weekend van te maken op 20 en 21 januari.

De opkomst was groot tijdens de kaartverkoop op zaterdag 14 januari, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Zorg dat je geen spijt krijgt dat je er niet bij was en koop nog snel je kaarten via David Morgan! (Molenheide 6, Soerendonk, tel. 06-51184545)

De Bonte Avonden starten om 20.00 uur.

Uit het archief: mooie opkomst tijdens de Bonte Avonden in 2020

Kinder Bonte Middag

Op zaterdagmiddag 21 januari om 14.00 uur kunnen ook de kinderen eindelijk na 3 jaar weer hun talenten laten zien op het grote podium van Roesdonk. Deze middag zal onze nieuwe presentator Boet Nagel samen met de nieuwe Swies Niels van der Putten de deelnemende kinderen gaan begeleiden onder het toeziend oog van het Jeugdprinsenpaar en de Jeugdraad van Elf. De kinderen zullen zingen, dansen, grappen vertellen en nog veel meer!

Het belooft een fantastisch weekend te worden. Graag tot vrijdag en/of zaterdag!

Uit het archief: veel jong talent op de Kinder Bonte Middag in 2020

Het is Carnaval! Alaaf!!

Nog even geduld, Carnaval begint weer over:

365
dagen
365
uren
365
minuten
365
seconden