De grote finale gaat van start

Geplaatst op: 14-02-2023

Het aftellen is begonnen. Nog een paar dagen en dan is het CARNAVAL!!! Hieronder een overzicht met de laatste activiteiten van Carnavalsseizoen 2023. Samen met Prins Alexander I, Prinses Inge met hun adjudanten Frank en Remco en Hofdame Karin, Jeugdprins Flinn, Jeugdprinses Tara en Jeugdvorst Saar en vorsten Thomas en Frank gaan we er een geweldige Carnaval van maken! 

Vrijdag 17 februari Schoolbezoek
Ook dit jaar zullen de Prins en Prinses en hun gevolg in de ochtend een bezoek brengen aan Basisschool St. Joan in Soerendonk. Dat gaat een gezellige ochtend worden. Met zijn allen de polonaise lopen kan natuurlijk niet ontbreken! 

Prinsenbezoek
Ons Prinsenpaar zal een bezoek brengen aan de dorpsgenoten uit Soerendonk die om een of andere reden niet bij de Carnaval aanwezig kunnen zijn. Ook de verzorgingshuizen zullen bezocht worden. We horen ook graag welke ‘oud’ bewoners van Soerendonk we hier mogen bezoeken. 

Daarnaast wordt er ook een bezoekje gebracht aan de baby’s die geboren zijn vanaf de start van het Carnavalsseizoen, 11-11-2022. 

Om er zeker van te zijn dat we niemand vergeten vragen we jullie om deze mensen aan te melden bij Mirte van Eerd (0495-588368 / 06-10296565 / mamvankessel@hetnet.nl). 

D’n Aftrap
Voor iedereen die, op welke wijze dan ook, een steentje heeft bijgedragen aan de Carnaval in Roesdonk. Dit vindt plaats bij Café de Bout vanaf 21.30 uur. De entree bedraagt tot 18 jaar €10,- en vanaf 18 jaar €20,- per persoon. 

Maandag 20 februari
Op carnavalsmaandag trekt de optocht weer door Soerendonk. Dit keer met een NIEUWE ROUTE, omdat het feest direct na de ontbinding losbarst op onze nieuwe feestlocatie in de feestzaal bij Den Donck aan de Van Schaiklaan. Dit is de nieuwe optochtroute: 

Start om 14.11 uur vanaf het kruispunt Olifant/Damenweg/Beekstraat, via de Damenweg, Molenheide, Heuvel en de Van Schaiklaan. De ontbinding zal plaatsvinden bij gemeenschapshuis Den Donck aan de Van Schaiklaan.

Aansluitend zal hier direct het Optochtbal starten met o.a. zanger Marco Schuitmaker, bekend van zijn hit Engelbewaarder. Er wordt tevens een foodpleintje ingericht! De feestzaal is geopend vanaf 15.30 uur.

Marco Schuitmaker

Zoals iedereen al jaren gewend is zullen er ook dit jaar in Roesdonk weer fantastische creaties meedoen! Om 19.00 uur worden in de feestzaal van Den Donck de prijzen verdeeld. Wie gaat er met de eerste prijs naar huis? Het zal spannend worden. 

Dinsdag 21 februari
Om 22:11 uur zal Prins Alexander I en Prinses Inge en het hele gevolg afscheid nemen van Carnaval 2023. Door het verbranden van de Roesdonker sluiten we weer een fantastisch seizoen af.

Wij wensen iedereen een geweldige carnaval toe!

Het is Carnaval! Alaaf!!

Nog even geduld, Carnaval begint weer over:

365
dagen
365
uren
365
minuten
365
seconden