2 uitverkochte Bonte Avonden

Geplaatst op: 02-02-2024

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari 2024 vonden de Bonte Avonden plaats in theaterzaal Den Donck in Soerendonk. Twee uitverkochte avonden vol vermaak. Tonpraters, zang, dansgroepen, sketches en een bandparodie. Kortom, een gevarieerd programma!

De presentatie lag in handen van het sportieve duo Franks Stevens en Stef Verhoeven. Podiummeester Tom Sommers zorgde ervoor dat alle attributen tijdig op het podium stonden. Als Swies was Karin Timmermans weer aanwezig. De muzikale ondersteuning werd verzorgd door het Soeriks Muziek Gezelschap. Johan Vaessen zorgde wederom voor het licht en geluid.

De avond werd geopend door een mooie medley van John Bakx en Steffi Ras. In de loop van de avond kwamen 5 tonpraters op het podium! Fem van Gennip uit Roesdonk, talent vanuit de Carnavals Cup Cranendonck, zette met haar typetje Fien de Bloementrien alvast de bloemetjes buiten. John Govers moest regelmatig blussen als Spuit 11 van de brandweer en Wendy Clement, die alleen op de vrijdagavond in de ton stond, was een vrijgezell(ig)e dame. Arian Compen vertelde als Schrik Barend over zijn stuntman avonturen al dan niet met zijn vrouw Sonja. Tom van Osch, die dit jaar als tweede eindigde bij het Brabants Kampioensschap Tonpraten in Valkenswaard, bracht zijn splinternieuwe buut de Vogelaar met verve (terwijl de inkt van zijn buut nog nat was).

De sketch van de Raad van Elf speelde zich af in Roesdonk. Met het Prinsenuitje met zijn allen in de Partytripper om de bezienswaardigheden van Roesdonk te bekijken. Leuke weetjes van de reisleider werden afgewisseld met grappige anekdotes over Zurrik(ers), met Jaco achter het stuur van de bus. De bandparodie werd wederom verzorgd door de Megjes vur Megjes. Met snelle verkleedpartijen en meezing liedjes in allerlei talen werd het publiek optimaal vermaakt.

Tussendoor kon het publiek genieten van de dansgroepen UC Dance en D-Licious. Daarnaast verzorgde ook de dansgarde een mooi optreden!

Op de vrijdagavond werd de Vergulde Regenboog uitgereikt aan Greet, Marco en Bas de Bout. Dit jaar bestaat de Bout 100 jaar! Op de zaterdagavond werden de jubilarissen Rianne en Frank Groenen en Ronnie Ras in het zonnetje gezet. Zij zetten zich al 11 jaar met veel toewijding in voor de carnaval bij CV de Roesdonkers.

Roesdonk kijkt terug op een geweldig weekend vol vertier en talent op het podium. Naast alle bovengenoemden danken wij de dames van de grime, alle andere vrijwilligers voor en achter de schermen en natuurlijk het publiek.

Bekijk hier de foto’s van Riek Groenen (van de zaterdagavond) voor een sfeerimpressie.

Het is Carnaval! Alaaf!!

Nog even geduld, Carnaval begint weer over:

365
dagen
365
uren
365
minuten
365
seconden