Boerenbruiloft

Geplaatst op: 12-01-2023

Het is ons een eer om het Boerenbruidspaar van 2023 aan u voor te stellen:

Boer Dennis, zoon van Adje Damen en Anja van Joan en Zus Dielissen &

Boerin Maloe, dochter van Mark van Tonnie en Mientje Meuwissen en Chantal van Frans en Marij Strik.

Boer Dennis is in het dagelijks leven werkzaam bij Damen Timmerwerken, en is verder druk in het sociale leven, zoals bij FC Cranendonck waar hij als de sterspeler zijn bijdrage meer dan levert bij de 3de helft, in de werkploeg van het Oktoberfest graag zijn handen uit de mouwen steekt, en de sfeer naar een hoog niveau brengt binnen CV de Hutseprutsers.

Boerin Maloe is het in het dagelijks leven werkzaam in het St Jansgasthuis, en bij De Bout. Een echte bezige bij, daarnaast is ze toegetreden tot de leiding van de SJS en haar cultuurcommissie, steekt ze graag haar handen uit de mouwen in de bouwhal voor CV Doorgedraaid, en mag ze graag wat activiteiten organiseren samen met haar DOEEEVEN-clubke.

Samenvattend weten we met deze 2 dat het zeker een knalfeest gaat worden.

Mede namens de getuigen Daan, Basje, Janna en Sam, Prins Alexander, Prinses Inge, Vorst Thomas en Adjudanten Remco en Frank en Hofdame Karin, nodigen wij u van harte uit aanwezig te zijn op de bruiloft. Volg de socials voor de verdere details.

Op 4 februari 2023 gaat het onechte huwelijk voltrokken worden. We verwelkomen jullie graag allemaal om 18.00 uur bij Café de Bout om met een stoet het bruidspaar thuis op te halen. Om 19.00 uur start de officiële ceremonie. Het feest zal worden opgeluisterd door Boer Bennie en DJ Hardy.

Zanger Boer Bennie – bezoek zijn website hier
Feest DJ Hardy

Het is Carnaval! Alaaf!!

Nog even geduld, Carnaval begint weer over:

365
dagen
365
uren
365
minuten
365
seconden