Boerenbal 2024

Geplaatst op: 18-01-2024

Het is ons een eer om het Boerenbruidspaar van 2024 aan u voor te stellen: Boer Martijn, zoon van Ad van Frans en Nellie Smits en Anita van Piet en Wies van Vaalen, en Boerin Sanne, dochter van Sjaak van Leo en Anneke van der Linden en Anita van Niek en Sjaan van der Kruijs.

Boer Marijn is in het dagelijks leven werkzaam bij Coevering matrijzen in Budel. Ook is hij regelmatig te vinden bij zijn ouders om een handje te helpen bij Boerderijwinkel Smits. In zijn vrije tijd is hij drummer en bestuurslid bij het Soeriks Muziek Gezelschap. Ook speelt hij in de feestband Vintage. Martijn is lid van C.V. de Doorzetters waar hij fanatiek mee bouwt aan de carnavalswagen.

Boerin Sanne is kapster bij Anne Haarstijl in Altweerterheide. Rond de carnaval is Sanne druk bezig met C.V. Ni Normaal om een mooie prestatie neer te zetten. Niet alleen met Carnaval gaat Sanne graag op stap. Ook daarbuiten vindt ze het gezellig om wat te drinken. Gezellig met veel mensen om haar heen, dan is Sanne helemaal blij!

Met deze Boer en Boerin gaat het zeker lukken er een fantastische avond van te maken. Mede namens getuigen Twan en Ralph, Marlou en John, Prins Tommy I, Hofdame Evi, Adjudanten Dennis en Alexander, Vorsten Frank en Thomas en hun gevolg, nodigen wij je van harte uit aanwezig te zijn op de boerenbruiloft van Boer Martijn en Boerin Sanne.

Vanaf 17.45 uur is het verzamelen bij de Bout waarna de stoet om 18.00 uur vertrekt richting Boerderijwinkel Smits, waar we de boeren bruidegom zullen ophalen. Vervolgens gaan we naar de Wiet om de bruid op te halen. De ceremonie wordt voltrokken bij de Bout. Kinderen zijn welkom tot en met de ceremonie, daarna wordt het een 18+ feestje (vanaf 21.00 uur)!

We gaan er weer een mooi feestje van maken en rekenen op jullie komst. Uiteraard in boeren tenue!

Het is Carnaval! Alaaf!!

Nog even geduld, Carnaval begint weer over:

365
dagen
365
uren
365
minuten
365
seconden