Mini-Boerenbal 2022

Wanneer: zondag 20-02-2022 13:30

Boer Jur en Boerin Jill hebben de eer aan te kondigen dat zij bij gelegenheid van de Mini-Boerenbruiloft op zondag 20 februari 2022 in de onecht zullen worden verbonden door burgemeester Daan Kuipers.

Mede namens Jeugdprinses Isis, Jeugdprins Tygo en Jeugdvorst Gijs nodigen wij alle kinderen uit om van deze Mini-Boerenbruiloft een onvergetelijke dag te maken voor dit Mini-Boerenbruidspaar.

Om 13.30 uur vertrekt Boer Jur vanuit de Goorstraat om zijn Boerin Jill met de tractor op te halen in de Fibula. Van daaruit gaat de optocht naar Den Donck waar om 14.30 uur de huwelijksceremonie wordt voltrokken. Iedereen is van harte welkom om mee te lopen met de stoet en door de wijziging in de regels mogen nu dus ook ouders het Mini-Boerenbal bijwonen.

Aansluitend aan de plechtigheid zal er een receptie zijn, diverse (boeren)spellen en een loterij waar leuke prijzen mee te winnen zijn. We gaan er met z’n allen een mooi feestje van maken!

Het bruidsboeket en de corsages worden nog eenmaal geschonken door Atelier Groen & Bloem. Na 10 jaar stopt ze hiermee en wij willen haar enorm bedanken voor de mooie sponsoring de afgelopen jaren!

De hapjestaart op deze middag zal dit jaar geschonken worden door slagerij Neeskens, bedankt hiervoor!

Hopelijk zien we jullie allemaal op zondag 20 februari 2022! Tot dan.

Het is Carnaval! Alaaf!!

Nog even geduld, Carnaval begint weer over:

365
dagen
365
uren
365
minuten
365
seconden